ارزیابی آنلاین رایگان
ویزای اسپانسری نیروی متخصص استرالیا کلاس 489

نیاز به مشاوره دارید؟

جهت مشاوره رایگان با متخصصین ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان مهاجرت

ویزای اسپانسری نیروی متخصص استرالیا کلاس 489

این ویزای مشروط به مدت 4 سال به متقاضیانی داده می شود که نمی توانند ویزای مستقل نیروی متخصص را دریافت کنند .این ویزا مسیری را برای دریافت اقامت دائم استرالیا فراهم می کند .

از شرایط اصلی دریافت این ویزا ، داشتن اسپانسر ایالتی / منطقه ای یا خویشاوند واجد شرایط که در همان ایالت زندگی می نماید ، می باشد. علاوه بر این ، متقاضی باید 50 امتیاز کسب کند که این امتیازات شامل اسپانسر ایالتی / خویشاوندی می شود . این ویزا توسط دولت استرالیا به منظور از بین بردن کمبود نیروهای متخصص در مناطق تعیین شده استرالیا طراحی شده است .

ویزای اسپانسر منطقه ای نیروی متخصص که از طریق ایالت گرفته می شود یک ویزای مشروط است ، در این ویزا متقاضی باید در منطقه خاص استرالیا به مدت 2 سال زندگی و حداقل 12 ماه کار نماید این مورد یک شرط اجباری برای درخواست اقامت دائم می باشد.

ویژگی های ویزای کلاس 489 :

متقاضی می تواند به مدت 4 سال در منطقه یا مناطقی که اسپانسر ایالتی تعیین می نماید کار ، تحصیل و زندگی نماید .

مسیری برای دریافت ویزای دائم استرالیا برای متقاضی فراهم می شود .

متقاضی بعد 2 سال زندگی و یک سال کار در منطقه تعیین شده می تواند درخواست ویزای دائم را ارائه دهد.

متقاضی با داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای می تواند 10 امتیاز کسب نماید یا با داشتن اسپانسر خویشاوندان که در مناطق تعیین شده زندگی می کنند 10 امتیاز بدست آورد .

متقاضی می تواند اعضای خانواده خود را به استرالیا ببرد ، در صورتی که آنها از سلامت روحی ، جسمی و سطح زبان قابل قبولی برخوردار باشند .

اعضای خانواده متقاضی می توانند در مناطق تعیین شده استرالیا تحصیل و کار کنند .

شرایط متقاضی :

متقاضی باید شرایط اولیه مهاجرت را تحت ویزای اسپانسری ایالتی یا خویشاوندان داشته باشد .

سن : بین 44-18 سال

سطح زبان انگلیسی : متقاضی باید ثابت کند از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار است یا نتایج آزمون های پیشرفته زبان انگلیسی را که قبل از تقاضا گذرانده ، ارائه دهد . ( ازهر4 مهارت آیلتس باید 6 امتیاز کسب کند). اگر متقاضی نیاز به کسب 10 یا 20 امتیاز برای مهارت زبان انگلیسی داشته باشد باید نتیجه آزمون هر 4 مهارت آیلتس بیشتر از 7 یا بیشتر از 8 را ارائه دهد .

مشاغل انتخابی : متقاضی باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل نیروی متخصص تلفیقی(CSOL) باشد ، آن شغل باید با مهارت ، مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد و شغل او باید در ایالتی که اسپانسر متقاضی است وجود داشته باشد .

ارزیابی تخصصی : قبل از ارسال تقاضا ، متقاضی باید گواهی ارزیابی تخصصی در شغل انتخابی خود را کسب کرده باشد .

توانایی مالی : متقاضی باید توانایی مالی خود را برای دریافت اسپانسر ایالتی نشان دهد .

سلامتی جسمی و روحی : متقاضی باید از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشد .

نظر خود را در باره این مطلب بنویسید

ایمیل شما به سایر کاربران نمایش داده نخواهد شد.


Back to top

فروشگاه لوازم کاشت ناخن تهران

کانال تلگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن

اینستاگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن