ارزیابی آنلاین رایگان
ویزای نیروی متخصص استرالیا کلاس 190

نیاز به مشاوره دارید؟

جهت مشاوره رایگان با متخصصین ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان مهاجرت

ویزای نیروی متخصص استرالیا کلاس 190

این نوع ویزا ، ویزای اقامت دائم است که به متقاضی ارائه می شود و از طریق ویزای مستقل نیروی متخصص نمی توانند تقاضای خود را ارائه دهند چون شغل آنها در لیست مشاغل ( SOL) نیست .

از شرایط اصلی این ویزا داشتن اسپانسر ایالتی / منطقه ای در استرالیا می باشد .علاوه بر این متقاضی باید 55 امتیاز از سیستم امتیاز شماری بدست آورد این ویزا توسط دولت استرالیا به منظور جذب نیروهای متخصص و برای از بین بردن کمبود نیروهای انسانی ماهر طراحی شده است . ویزای اسپانسری نیروی متخصص فقط برای ویزای اقامت دائم است . متقاضیانی که از این طریق اقدام می کنند باید 2 سال در ایالتی که از آن اسپانسر گرفته اند زندگی نمایند .

ویژگی های این برنامه :

متقاضی باید اسپانسر ایالتی / منطقه ای داشته باشد .

با دریافت اقامت دائم تحت برنامه مهاجرت نیروی متخصص ، تمام مزایای خدمات درمانی و تامین اجتماعی به شما تعلق خواهد گرفت .

با دریافت اقامت تحت کلاس 190 متقاضی می تواند بعد 4 سال زندگی در استرالیا ، تقاضای شهروندی بدهد .

با اقامت در استرالیا ، متقاضی می تواند اسپانسر دیگر اعضای خانواده خود ، برای اقامت دائم در استرالیا شود .

بستگان درجه اول متقاضی می توانند او را همراهی کنند و آنها نیز تحت قوانین مهاجرت استرالیا می باشند .

اگر متقاضی اسپانسر ایالتی / منطقه ای داشته باشد 5 امتیاز کسب می نماید .

شرایط :

متقاضی باید شرایط اولیه مهاجرت تحت ویزای اسپانسر نیروی متخصص را داشته و باید 60 امتیاز کسب نماید .

سن : متقاضی باید بین 18 تا 44 سال باشد .

سطح زبان انگلیسی : متقاضی باید ثابت کند از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار است یا نتایج آزمون های پیشرفته زبان انگلیسی را که قبل از تقاضا گذرانده ، ارائه دهد . ( ازهر4 مهارت آیلتس باید 6 امتیاز کسب کند). اگر متقاضی نیاز به کسب 10 یا 20 امتیاز برای مهارت زبان انگلیسی داشته باشد باید نتیجه آزمون هر 4 مهارت آیلتس بیشتر از 7 یا بیشتر از 8 را ارائه دهد .

مشاغل انتخابی : متقاضی باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل نیروی متخصص تلفیقی(CSOL) باشد ، آن شغل باید با مهارت ، مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد و شغل او باید در ایالتی که اسپانسر متقاضی است وجود داشته باشد .

ارزیابی تخصصی : قبل از ارسال تقاضا ، متقاضی باید گواهی ارزیابی تخصصیدر شغل انتخابی خود را کسب کرده باشد .

توانایی مالی : متقاضی باید توانایی مالی خود را برای دریافت اسپانسر ایالتی نشان دهد .

سلامتی جسمی و روحی : متقاضی باید از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشد .

نظر خود را در باره این مطلب بنویسید

ایمیل شما به سایر کاربران نمایش داده نخواهد شد.


Back to top

فروشگاه لوازم کاشت ناخن تهران

کانال تلگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن

اینستاگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن