ارزیابی آنلاین رایگان
خرید ملک در اسپانیا

نیاز به مشاوره دارید؟

جهت مشاوره رایگان با متخصصین ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان مهاجرت

خرید ملک در اسپانیا

بر اساس قوانین اسپانیا، هر تبعه خارجی می تواند با خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو در هر یک استان ها و یا جزایر تابع دولت پادشاهی اسپانیا، اقامت این کشور را به دست آورد. البته شرایط خاصی نیز وجود دارد. شما باید همچنین از تمکن مالی بسیار خوبی هم برخوردار باشید و بتوانید اثبات کنید میتوانید تمام هزینه های زندگی خود و خانواده خود را بدون نیاز به کار در اسپانیا تامین نمایید.

برای اثبات تمکن مالی میبایست درآمد ماهیانه نسبت به تعداد خانواده به صورت زیر باشد:

مبلغ (ماهیانه)/یورو

تعدد اعضای خانواده

2,151

1

2,689

2

3,227

3

3,764

4

4,302

5

4,840

6

 

روشهای اثبات درآمد ماهیانه:

  • حقوق بازنشستگی
  • درآمدهای حاصل از اجاره املاک
  • درآمدهای حاصل از سود سپرده بانکی
  • درآمدهای حاصل از سود سهام
  • درآمدهای حاصل از کسب و کار

مزایای خرید ملک و اخذ اقامت اسپانیا:

  • داشتن حق سکونت در کشور اسپانیا
  • عدم نیاز به سکوت و حضور فیزیکی در اسپانیا در مدت زمان مشخص برای اخذ اقامت
  • زمان بسیار کوتاه پروسه که معمولا بین 2 تا 3 ماه زمان می برد.
  • امکان سفر نا محدود به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان دریافت ویزای مالتی و اقامت برای تمامی افراد خانواده
  • عدم نیاز به اشتغال و یا راه اندازی کسب و کار در اسپانیا
  • امکان دریافت اقامت موقت و سپس اقامت دائم اروپا
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان افتتاح حساب بانک های اروپایی
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در کشور اسپانیا، بلافاصله پس از اقامت در اسپانیا
  • سهولت در اخذ ویزای دیگر کشورها
  • امکان اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا پس از ۵ سال اقامت بدون وقفه در این کشور
  • امکان اخذ تابعیت کشور اسپانیا پس از مدت ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه در این کشور

نظر خود را در باره این مطلب بنویسید

ایمیل شما به سایر کاربران نمایش داده نخواهد شد.


Back to top

فروشگاه لوازم کاشت ناخن تهران

کانال تلگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن

اینستاگرام فروشگاه لوازم کاشت ناخن